HTML

Középosztály

Sajátos, személyes történetek, érzések, benyomások a középosztály egy ismeretlen tagjától, különös tekintettel a '80-as, '90-es évek történéseire.

Friss topikok

  • ahtrabretep62: Kedves blog alapító! Majdnem hasonló megfontolásból barátaimmal elhatároztuk egy hasonló nevű köz... (2012.03.27. 17:39) Íme az első

Címkék

Archívum

Íme az első

2012.02.18. 21:28 kozeposztaly

Nem telik el úgy nap, hogy  ne hallanám valamely orgánumban, azt a szót, hogy középosztály. Blogom indításának mégsem a politizálás az alapvető oka, csupán szeretném néha kiírni magamból kicsiny életemhez köthető kósza gondolataim. Tehát aki fajsúlyos társadalomtudományi értekezéseket vár írásaimtól jobb, ha már most más olvasmány után néz...

Magamról csupán annyit, hogy némi szerencsével immáron több mint három évtizeddel ezelőtt csöppentem eme kicsiny, de centrális helyen lévő ország fővárosába egyszem gyermekként - mily éles fordulat - középosztály béli családba, amely státuszt néha keservesen, néha játszi könnyedséggel igyekszünk - néha külön-külön, s van úgy összekapaszkodva - megtartani. Már most bevallom még sohasem volt ezt olyan nehéz fenntartani mint az elmúlt egy, másfél év során, s némi vergődések közepette egyre többször nosztalgiázom töredezett történetek felett a '80-as, 90'es évekből amiket gondoltam itt fogok kiírni magamból. Ezeket tűzdelném továbbá jelen korunk storyjaival, hátha ad majd némi korrajzot az utókornak, vagy legalább számomra, ha később visszaolvasom:)

hát ennyi lenne...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kozeposztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr914131362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ahtrabretep62 2012.03.27. 17:39:36

Kedves blog alapító!

Majdnem hasonló megfontolásból barátaimmal elhatároztuk egy hasonló nevű közösségi portál létrehozását, szintén nem elsősorban politikai megfontolásból, hanem az együvé tartozás élményére építve, a középosztály tagjai számára nyújtandó klubrendszerű szolgáltatás csomagot, életmód, kultúra, sport területen. Domainnevünk: kozeposztaly.hu (jelenleg fejlesztés alatt) Természetesen fontosnak tartjuk, hogy a klubtagok folyamatosan kommunikáljanak egymással, így szívesen vennénk az együttműködést Veled és barátaiddal. Ha van hozzá kedved, jelezd felém emaiben: nicknevem+gmail.com.
Üdv
Bartha Péter
süti beállítások módosítása